Özyeğin Üniversitesi – SBA Consulting

8 01 2018

Özyeğin Üniversitesi – SBA Consulting

Özyeğin Üniversitesi rektörlüğü sponsorluğunda Sektörel Uygulama dersi kapsamında 4. sınıf İşletme Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelme ve bir dönem boyunca beraber çalışma fırsatını yakaladık.

Özyeğin Üniversitesi SEC 401 dersi ile akademik bilgiyle sektörel tecrübeyi birleştirmeyi amaçlamakta ve çeşitli sektörlerden şirketlerle öğrencileri farklı projelerde bir araya getirmekte.

Biz de SBA Consulting olarak öğrencilerle yönetim danışmanlığı konusunda deneyimlerimizi paylaştık. Bu proje dahilinde öğrenciler Almanya denim sektörünü inceleyerek markalar ve perakende yapısı hakkında bir araştırma raporu hazırladılar. Her bir grubun raporlarını ayrı ayrı değerlendirip nihai haline getirmelerine destek olduk.

Bu çalışmayla farklı konulardaki bilgi birikimlerinin firma stratejisi yolunda bir amaç altında birleştiğini görmeleri bizim için çok önemliydi.

Şirketlerin ve faaliyetlerin sürdürülebilir gelişimi açısından nesiller arasında etkileşimin çok önemli olduğunu çeşitli vesilelerle gözlemliyoruz. Dolayısıyla bu tür bir platformda profesyonel hayatın gelecek nesli ile bir araya gelmek, onların okulda öğrendikleri akademik bilgiler ile gerek teknoloji kullanımı gerek yaratıcılıklarını kullanarak yapmış oldukları sunumlarını izlemek bizleri hem gururlandırdı hem umutlandırdı.

SBA Consulting olarak yönetim danışmanlığında bilgi, yenilik, yaratıcılık ve sürekli gelişimi temel aldığımız için bu projede Özyeğin Üniversitesi’yle çalışmaktan mutluluk duyduk.

 

 

 

Comments are closed.