Bamen Turquality’de

3 04 2018

Bamen Turquality’de

Yaklaşık 3 yıldır farklı konularda birlikte çalıştığımız, ham ve boyalı iplik üretiminde kaliteli ve yaratıcı ürünleriyle Türkiye’nin önde gelen markalarından Başyazıcıoğlu Tekstil’e ait Bamen markası, Turquality® Programına başarıyla girmiştir.

2002 yılında kurulan firma pamuk, bambu, modal, organik, tencel başta olmak üzere 100’ün üzerinde ürünü, yüksek kalitesi ve etkin müşteri hizmetiyle yurtiçi ve yurtdışında başlıca üreticiler tarafından tercih edilen bir marka olmuştur. Başta İtalya, Litvanya, Almanya ve Portekiz olmak üzere 30’u aşkın ülkeye ihracat yapan Başyazıcıoğlu Tekstil, Ar-Ge merkeziyle yenilikçi ürünler üzerine çalışmaya hızla devam etmektedir.

Markanın öncelikli hedefi müşterilerine değer katma ve farklılaşmaktır; Hugo Boss, Kenzo, IKEA, M&S, LC Waikiki, H&M, C&A, Adidas, Puma, Levi’s, Massimo Dutti, Calzedonia gibi perakendeciler ürünlerinde Bamen ipliğini tercih etmektedir.

Bamen markasının ihracat pazarlarındaki başarısını Turquality® destekleri ile birlikte daha da artırarak Türk markası imajını güçlendireceğine inanıyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Comments are closed.